BALATONI KIKÖTŐK

Balatonfenyves Fenyves Yacht Club & Hotel

8646 Balatonfenyves, Mária utca 1.
46° 43.085′ N, 17° 28.447′ E
+36 30 312 0338
kikoto@fenyvesyachtclub.hu
https://www.balatonikikotok.hu/product/balatonfenyves-fenyves-yacht-club-hotel/

Szeretnél a Balatonon hajózni?

Iratkozz be még ma folyamatosan induló kezdő vitorlás kishajó-vezetői tanfolyamunkra vagy bérelj hajót akár ebből a kikötőből!

Balatonfenyves Fenyves Yacht Club & Hotel

A 2016 tavaszán nyílt Fenyves Yacht Club a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épült, modern kikötőkomplexum. A teljesen hullámvédett marinában vízcserélő rendszer biztosítja a tiszta kikötővizet és vízforgatórendszer teszi lehetővé a hajók téli vízentárolását. A több mint 300 kishajó befogadására alkalmas vitorláscentrum ? a beépített csatlakozó rendszernek köszönhetően ? az elektromos járművek előtt is nyitva áll. A kikötőbe érkező vendégek kényelmét és minőségi kikapcsolódását egyéb prémium szolgáltatások is segítik, mint a kikötői szálloda és étterem, a drinkbár és bowlingpálya valamint a mólók lábánál található Sólya Büfé. Szolgáltatásink közt megtalálható a vitorlás tanfolyam és tábor, valamint a hajóbérlés is. A kikötő címe: 8646 Balatonfenyves, Mária u. 1. videólink téli vízentárolásról: http://www.fenyvesyachtclub.hu/hirek/ videólink szállodáról: https://youtu.be/D4U8mPcGsU4

BAHART kikötőlánc

A Balaton legnagyobb vitorláskikötő-lánca!

Legyen Ön is tagja a vitorlázók azon körének, akik a Balatonon egyedülálló kikötői szolgáltatásokat vehetnek igénybe! A Balatoni Hajózási Zrt. kikötőhely bérlőjeként a Balaton körüli 11 vitorláskikötőnk egyikében bérelhet helyet vitorlásának, túrázása alkalmával pedig díjmentesen veheti igénybe valamennyi kikötőnket. A teljes Balatont lefedő vitorláskikötő láncunk lehetővé teszi, hogy elérje a legtöbb programot kínáló Balaton parti településeket, látnivalókat, éttermeket és más élményt nyújtó szolgáltatókat.

Kikötőinkben szakképzett és ügyfélbarát kikötőmesteri szolgálattal, páratlan természeti környezetben minőségi szolgáltatásokkal várjuk a vitorlázókat, a teljes kikötői üzemelési időszakban április 1-től november 30-ig.

Szeretnél a Balatonon hajózni?

Iratkozz be még ma folyamatosan induló kezdő vitorlás kishajó-vezetői tanfolyamunkra.