Barion Pixel
KÉKSZALAG KEDVEZMÉNY Jelentkezz júliusban kedvezményesen induló jogosítványszerző tanfolyamainkra! Részletek

A beiratkozás folyamatos

induló tanfolyamainkra!

Ügyfélszolgálat

hétköznap 10.00 – 16.00

Kérdésed van? Segítünk!

Főoldal » Motorcsónak rutinszerző tanfolyam

Motorcsónak rutinszerző tanfolyam

Rutinszerző gyakorlati tanfolyamot akkor ajánljuk, ha van már meglévő belvízi képesítésed vagy a kisgéphajó tanfolyamon felül szeretnél további gyakorlási lehetőséget. A tanfolyamot személyre szabottan a meglévő tudásodra építkezve tartjuk.

Felfrissítjük a biztonságos hajózáshoz szükséges elméleti tudást, majd ezt követően gyakoroljuk a biztonságos kikötést, bójára állást, valamint készség szinten, könnyedén kezelni a motorcsónakot a Dunán. A gyakorlat célja, hogy kellő magabiztossággal tudd kezelni a motoros hajót a Duna sodrásában és ne okozzanak gondot a kikötői és nyíltvízi manőverek sem.

Gyakorlatorientált tanfolyamot egyéni időpontban 1-3 fős csoportokban tartjuk.

Részvétel díja

EGYÉNI KÉPZÉS (1 fő)
25 000 Ft / óra
CSOPORTOS KÉPZÉS (2-3 FŐ)
12 500 Ft / fő / óra

Oktató

fekete andrás lazy jack

Fekete András

18 éve tanít gyerekeket és felnőtteket vitorlás és kisgéphajó tanfolyamokon. Az On Board Vitorlás Egyesület elnöke, a Lazy Jack hajós iskola szakmai vezetője.

Helyszín

Budapest, Bella Marine kikötő
1222 Budapest, Fékező utca 1.

Tartalomjegyzék

A Képzésről

A motorcsónak rutinszerző gyakorlati tanfolyamra történő jelentkezés feltétele:

Továbbá a motorcsónak jogosítványszerző tanfolyamunk résztvevői számára lehetőséget biztosítunk a tanfolyam keretén felül további gyakorlati órák vásárlására.

Helyszín

A motorcsónak rutinszerző tanfolyamot Budapesten a Dunán tartjuk. A gyakorlat során a XXII. kerületi Bella Marine kikötőből indulunk és ide is érkezünk vissza.

A kikötő címe: 1222 Budapest, Fékező utca 1.

Oktatóhajó

A rutinszerző tanfolyamot Brig Eagle 600 motorcsónakkal tartjuk, de lehetőség van a saját motorcsónakodon történő gyakorlásra is.

Az oktatóhajónk főbb adatai:

  • RIB (Rigid Inflatable Boat) kisgéphajó
  • legnagyobb hosszúság: 6.15 m
  • legnagyobb szélesség: 2.4 m
  • névleges teljesítmény: 103 kW (140 lóerő)

Rutinszerző tanfolyam ára

EGYÉNI KÉPZÉS (1 fő)
25 000 Ft / óra
CSOPORTOS KÉPZÉS (2-3 FŐ)
12 500 Ft / fő / óra

A tanfolyam díját a gyakorlati tanfolyamot követően készpénzben, vagy előreutalással lehet kifizetni.

Szűkös az időbeosztásod, személyre szabott oktatást szeretnél? Csoportosan jönnétek egyéni időpontra? Írj nekünk és megoldjuk!

Biztonság

A tanfolyam biztonságos lebonyolítása érdekében gyakorlati oktatóink a tanfolyam megkezdése előtt rövid biztonsági oktatást tartanak. Az oktatóhajón megtalálható minden kötelező felszerelés, illetve az oktatás során mindenkinek biztosítunk mentőmellényt. A hajókezelésre és biztonságra vonatkozó oktatói utasításokat kötelező betartani.

Magatartás

Kérjük, hogy a tanfolyam során fokozottan ügyelj a társaid, valamint az oktatóhajó és a környezetedben lévő tárgyak épségére, illetve tartózkodj a szemeteléstől. A tanfolyamon csak józan, kipihent állapotban vehetsz részt. Fontos, hogy reggelizés és megfelelő hidratáció nélkül kérjük senki ne szálljon hajóra! Köszönjük!