A beiratkozás folyamatos

belvizi és tengeri tanfolyamok

Ügyfélszolgálat

hétköznap 10.00 – 16.00

Kérdésed van? Segítünk!

Összevont kishajó tanfolyam

Szerezd meg a vitorlás kishajó és motorcsónak jogosítványod egy tanfolyam során, online elsajátítható elmélettel kedvezményes áron! Az összetett kedvtelési célú vitorlás ÉS kisgéphajó (motorcsónak) tanfolyam magában foglalja a Kezdő vitorlás tanfolyam és a Motorcsónak jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyamot. Az összetett tanfolyam végére mindkét vizsgára felkészítünk.
164 990 Ft 249 980 Ft

+ Vizsga és hatósági díjak

A képzésről

Az Összevont kishajó tanfolyam kedvezményes áron tartalmazza a következő kedvtelési célú kishajó tanfolyamainkat:

Kedvtelési célú kishajó tanfolyam időpontok (2022)

A 2022-ben induló tanfolyamokra a jelentkezés folyamatos, azonban a végleges időpontokat 2022. március első napjaiban fogjuk meghirdetni. Ha már a szezon elején szeretnél jogosítványt szerezni akkor érdemes előre jelentkezni, a szezon első időpontjai rendkívül gyorsan szoktak elkelni.

A 2021. december 15-ig jelentkezők még a 2021-es árakon vehetnek részt 2022-ben induló tanfolyamainkon. Ennek feltétele, hogy a tanfolyam díja is megfizetésre kerüljön.

Az elméleti tanfolyamok március 17-től indulnak a vitorlás és kisgéphajó (motorcsónak) tanfolyamok esetében is! A tanfolyamok az elméleti tudás elsajátításával kezdődnek, az elméleti felkészítés online, egyénileg történik (az elméleti tananyagot a tanfolyam díja tartalmazza), illetve a vizsgafelkészüléshez online vizsgateszt programunkat is használhatjátok!

A gyakorlati tanfolyamok április 12-től kezdődnek, gyakorlati vizsgát csak az elméleti vizsga sikeres teljesítését követően lehet tenni! A gyakorlati tanfolyamokon 5 fős csoportokba lesztek beosztva. Ha többen jöttök, akkor természetesen van rá lehetőség hogy egy csoportba kerüljetek!

Jelentkezés!

Az összevont oktatás helyszíne

Az elméleti és gyakorlati vitorlás és kisgéphajó tanfolyam helyszíne Balatonfüred. A tantermi elméleti oktatás mellett minden diákunknak hozzáférést biztosítunk az elméleti vizsga online (önálló) gyakorlására. Az elméleti vizsga helyszíne Budapest.

Jogosítvány ára

Az Összevont kishajó tanfolyam tanfolyam díja 164 990 Ft.

A képzés díja tartalmazza a képzés díját, valamint az elméleti tananyag díját. A képzés díja NEM tartalmazza a hatósági vizsgadíjat, valamint a kártya formátumú jogosítvány kiállításának díját.

Hatósági díjak

Hatósági díjak, melyek a kezdő vitorlás tanfolyam árán felül a Közlekedési Hatóság felé fizetendők:

Kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezető vizsgadíj30 000 Ft
Kedvtelési célú kisgéphajó vezető vizsga díj30 000 Ft
Összevont kedvtelési célú kishajó (vitorlás és motorcsónak) vezetői vizsga54 000 Ft
Kártya formátumú jogosítvány (okmány) kiállításának díja13 000 Ft

Összetett vitorlás és motoros Tanfolyamok

Iratkozz be összetett kedvtelési célú vitorlás kishajó és kisgéphajó (motorcsónak) vezetői tanfolyamunkra és szerezd meg kishajó jogosítványod!

Összetett vitorlás és motorcsónak elméleti és gyakorlati tanfolyam

Balatonfüred

164 990 Ft 249 980 Ft

Többen jelentkeznétek? Legalább 3 fő jelentkezésekor 5% kedvezménnyel vehettek részt bármelyik tanfolyamunkon!