BALATONI KIKÖTŐK

Balatonlelle BL Yachtclub & Apartments

egész évben
8638 Balatonlelle, Köztársaság út 36-38.
46° 47.92′ N, 17° 42.35′ E
+36 70 469 2248
info@blyc.hu
https://www.balatonikikotok.hu/product/balatonlelle-bl_yachtclub-es-apartments-vitorlaskikoto/

Szeretnél a Balatonon hajózni?

Iratkozz be még ma folyamatosan induló kezdő vitorlás kishajó-vezetői tanfolyamunkra vagy bérelj hajót akár ebből a kikötőből!

Balatonlelle BL Yachtclub & Apartments

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a BL YachtClub kikötője. 2008-ban készült el, és mára a Balaton egyik legszebb kikötői közé tartozik. Vendéghelyek a keleti mólónál találhatók. A kikötőbejárat nyugat-északnyugat felé nyitott, így az északnyugati szél által keltett hullámzás bejárhat a kikötőbe, emiatt a vendéghelyeken nem nyugodt a víz. A kikötőbejárathoz vörös és zöld oszlopos, éjjel vörös és zöld villogó fényjelzéssel ellátott bójákkal megjelölt, kotort csatorna vezet. A bójasoron kívül néhány méterre a vízmélység viszont mindössze 1,2 m. Ivóvíz, parti áram (EU csatlakozók) és kábeltévé csatlakozás a stégeken, WiFi, 24 órás őrszolgálat és portaszolgálat, őrzött személygépkocsi parkoló, autódaru van, téli őrzött tárolás a parton; a hajók a beépített vízforgató berendezés jóvoltából vízen is tárolhatók a téli időszakban. Hajójavító műhely is található itt, bármely hajó javítását, fejlesztését meg tudják oldani. Gyermekeknek játszótér, feszített tükrű medence, beltéri wellness, squash pálya valamint homokos strand is biztosítja a szórakozási lehetőségeket.

BAHART kikötőlánc

BAHART kikötőlánc

A Balaton legnagyobb vitorláskikötő-lánca!

Legyen Ön is tagja a vitorlázók azon körének, akik a Balatonon egyedülálló kikötői szolgáltatásokat vehetnek igénybe! A Balatoni Hajózási Zrt. kikötőhely bérlőjeként a Balaton körüli 11 vitorláskikötőnk egyikében bérelhet helyet vitorlásának, túrázása alkalmával pedig díjmentesen veheti igénybe valamennyi kikötőnket. A teljes Balatont lefedő vitorláskikötő láncunk lehetővé teszi, hogy elérje a legtöbb programot kínáló Balaton parti településeket, látnivalókat, éttermeket és más élményt nyújtó szolgáltatókat.

Kikötőinkben szakképzett és ügyfélbarát kikötőmesteri szolgálattal, páratlan természeti környezetben minőségi szolgáltatásokkal várjuk a vitorlázókat, a teljes kikötői üzemelési időszakban április 1-től november 30-ig.

Szeretnél a Balatonon hajózni?

Iratkozz be még ma folyamatosan induló kezdő vitorlás kishajó-vezetői tanfolyamunkra.