A beiratkozás folyamatos

áprilistól induló tanfolyamainkra

Szakképzett oktatók

100+ sikeres vizsga évente

Kérdésed van? Segítünk!

+36 30 835 0440

Balatoni vitorlázás kapitánnyal

Tavasztól őszig népszerűek a vitorlás programok a Balatonon. A tó szépsége és a megannyi látogatásra váró balaton-menti település és tájegység végtelen lehetőséget ad a hajózásra. Nincsen megunhatatlan program, sosem lehet elég helyet meglátogatni – és mindig lehet valami újat felfedezni. 

A balatoni vitorlázás lehet ideális:

  • csapatépítő program
  • születésnapi ajándék
  • lánykérő alkalom
  • vagy akár a legénybúcsú/lánybúcsú egyik kalandos eleme.

A vitorlázás minden esetben privát, garantált, hogy csak Ti lesztek a hajón!

Vitorlázás a Balatonon, kényelmes 30 lábas hajóval

Gyakori probléma, hogy csábít a nyílt víz, de nincs köztetek kapitány. Persze erre is van megoldás: béreljetek vitorlást kapitánnyal! Egyedi és szervezett túrák az igényeitekre szabva.

Kapitánnyal egyszerűbb a vitorlás bérlés  

Miért hajózz kapitánnyal? Kinek ajánljuk?

  • azoknak, akik a hajó vezetése helyett inkább pihennének, legyen szó akár csapatépítőről, vagy egy hétvégi vitorlázással és fürdőzéssel összekötött kikapcsolódásról
  • amatőr vagy félprofi kapitányoknak, akik habár rendelkeznek engedéllyel, szeretnének további fortélyokat ellesni 

Egy kapitánnyal tehát sokkal kényelmesebb lehet a hajótúra – az irány pedig általában nincsen kőbe vésve, ahogy a pihenők száma sem. A legtöbb vitorlás program rugalmas, mindig van lehetőség megállni egy fürdőre a Balaton közepén. 

A kikötés helyét/helyeit viszont szükséges előre egyeztetni.

A 30 lábas vitorlás 2-8 főig ideális utasok fogadására, de nagyobb létszám esetén több hajóval is megoldható a kirándulás.

Ami van a hajón:

Amit érdemes hozni:

  • Fürdőruha
  • Naptej
  • Napszemüveg
  • Jókedv

Vitorlázás árak

A vitorlázás árakat nem befolyásolja az egy hajón lévő résztvevők, csak az induló hajók száma. A vitorlázás függ az úticéltól, a hétközbeni vagy hétvégi kirándulás időpontjától és az időtartamtól. Árainkat lásd az alábbi táblázatban.

IdőtartamÁr hétköznap / hajóÁr hétvégén / hajó
Fél napos (3-4 óra)50 000 Ft70 000 Ft
Egész napos (6-8 óra)80 000 Ft110 000 Ft

Egy hajón 6-8 fő kényelmesen elfér. 8 fő feletti létszám esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Ajánlott úti célok és programok

Fél napos vitorlázás esetén egy gyors sétahajózást és fürdést javaslunk a Keleti medencében. A túra rövidsége miatt nem érdemes másik kikötőben kikötni. Ez a program alkalmas romantikus programokra, gyors csapatépítőre, vagy tanulásra, a Balaton festői szépségű részében.

Egész napos vitorlázás esetén egy túrahajózást javaslunk az Északi part irányába. Az útirány lehet Balatonalmádi vagy Alsóörs, kikötéssel egybekötve. A program hosszát befolyásolja az uralkodó szélirány és szélerősség. 

Másfelé vitorláznál? Kérd egyedi árajánlatunkat.Egyedül is kipróbálnád a hajózást? Nézd meg vitorlás tanfolyamunkat vagy szerezz jogosítványt motorcsónakra!