Jelentkezz az elsők között Budapesten induló motorcsónak tanfolyamunkra!

Az első 10 beiratkozó 15% kedvezménnyel (84 990 Ft) vehet részt 2022 tavaszán Budapesten induló kedvtelési célú kisgéphajó tanfolyamunkon. Részletek

A beiratkozás folyamatos

belvizi és tengeri tanfolyamok

Ügyfélszolgálat

hétköznap 10.00 – 16.00

Kérdésed van? Segítünk!

2022-től már Budapesten is elérhető kisgéphajó tanfolyamunk

Népszerű motorcsónak jogosítványszerző tanfolyamunk 2022 tavaszától Balatonfüred mellett egy új helyszínen, így Budapesten is elérhető!

Jelentkezz az elsők között Budapesten induló motorcsónak tanfolyamunkra!

Az első 10 beiratkozó 15% kedvezménnyel, 84 990 Forintért vehet részt 2022 tavaszán Budapesten induló kedvtelési célú kisgéphajó tanfolyamaink egyikén.

A budapesti belvízi kisgéphajó tanfolyam során 2 alkalommal, alkalmanként fél napot töltünk vízen, hogy kellő magabiztossággal tudjuk kezelni a motors hajót a Duna sodrásában és begyakoroljuk a vizsgafeladatokat. A képzési napok reggel 9-től délután 6-ig tartanak, délelőtti és délutáni csoportokban.

A motorcsónak tanfolyam elvégzését követően lóerőkorlátozás nélkül vezethetsz Európa belvízein motorcsónakot, motoros hajót, yachtot, jetski-t és elektromos hajót maximum 20 méteres hajóhosszig, lóerőkorlátozás nélkül!

A tanfolyam végére már kapitányként hajózhatsz barátaiddal a Dunán, Tiszán vagy az Európai Unió számtalan folyóján és belvízének egyikén, így akár a Balatonon is.

A kedvtelési célú kisgéphajó tanfolyamról részletesen a motorcsónak jogosítvány oldalon tájékozódhatsz.

Az induló tanfolyamok időpontjait 2022. március első napjaiban fogjuk meghirdetni, ezt követően a szabad időpontok függvényében választhatod ki a számodra megfelelő időpontot.

A kedvezményt az első 10 budapesti kedvtelési célú kisgéphajó tanfolyamot választó online jelentkező veheti igénybe. A kedvezmény igénybevételének feltétele a tanfolyam teljes díjának (84 990 Ft) átutalással történő teljesítése a jelentkezést követően kapott díjbekérőn szereplő fizetési határidőn belül.

A kedvezmény csak a képzés díjára vonatkozik, a vizsga és egyéb hatósági díjakra nem vehető igénybe. A képzés díja tartalmazza a gyakorlatorientált képzés díját, valamint az elméleti tananyag díját. A képzés díja NEM tartalmazza a hatósági vizsgadíjat, valamint a kártya formátumú jogosítvány kiállításának díját.

Érdekel a tanfolyam?

Ne maradj le a kedvezményről, jelentkezz online induló tanfolyamunkra.

A Lazy Jack Kft. fenntartja a jogot a kedvezmény meghosszabbítására és/vagy visszavonására.