Barion Pixel

FRISS A kishajó tanfolyamok vizsgadíjai 2024. február 3-tól emelkednek.

A beiratkozás folyamatos

induló tanfolyamainkra!

Ügyfélszolgálat

hétköznap 10.00 – 16.00

Kérdésed van? Segítünk!

2022-től már Budapesten is elérhető kisgéphajó tanfolyamunk

Népszerű motorcsónak jogosítványszerző tanfolyamunk 2022 tavaszától új helyszínen, Budapesten is elérhető!

Jelentkezz az elsők között Budapesten induló motorcsónak tanfolyamunkra!

2022. május 31-ig minden beiratkozó 15% kedvezménnyel, 84 990 Forintért vehet részt 2022-ben Budapesten induló kedvtelési célú kisgéphajó tanfolyamaink egyikén.

A budapesti belvízi kisgéphajó tanfolyam során 2 alkalommal, alkalmanként fél napot töltünk vízen, hogy kellő magabiztossággal tudjuk kezelni a motors hajót a Duna sodrásában és begyakoroljuk a vizsgafeladatokat. A képzési napok reggel 9-től délután 6-ig tartanak, délelőtti és délutáni csoportokban.

A motorcsónak tanfolyam elvégzését követően lóerőkorlátozás nélkül vezethetsz Európa belvízein motorcsónakot, motoros hajót, yachtot, jetski-t és elektromos hajót maximum 20 méteres hajóhosszig, lóerőkorlátozás nélkül!

A tanfolyam végére már kapitányként hajózhatsz barátaiddal a Dunán, Tiszán vagy az Európai Unió számtalan folyóján és belvízének egyikén, így akár a Balatonon is.

A kedvtelési célú kisgéphajó tanfolyamról és a tanfolyamok pontos időpontjairól részletesen a motorcsónak jogosítvány oldalon tájékozódhatsz.

A kedvezményt 2022. május 31-ig minden budapesti kedvtelési célú kisgéphajó tanfolyamot választó online jelentkező veheti igénybe. A kedvezmény igénybevételének feltétele a tanfolyam teljes díjának (84 990 Ft) átutalással történő teljesítése a jelentkezést követően kapott díjbekérőn szereplő fizetési határidőn belül.

A kedvezmény csak a képzés díjára vonatkozik, a vizsga és egyéb hatósági díjakra nem vehető igénybe. A képzés díja tartalmazza a gyakorlatorientált képzés díját, valamint az elméleti tananyag díját. A képzés díja NEM tartalmazza a hatósági vizsgadíjat, valamint a kártya formátumú jogosítvány kiállításának díját.

Érdekel a tanfolyam?

Ne maradj le a kedvezményről, jelentkezz online induló tanfolyamunkra.

A Lazy Jack Kft. fenntartja a jogot a kedvezmény meghosszabbítására és/vagy visszavonására.