Vitorlás oktatás

Belvizi és tengeri vitorlás és kisgéphajó (motorcsónak) tanfolyamok.

A kezdő vitorlás tanfolyam az alapoktól indul, így bátran ajánljuk ha még csak most ismerkedsz a vitorlázással. A kezdő vitorlás tanfolyam végére megtanulod a vitorlázás elméleti alapjait, valamint készség szinten, könnyedén kezelni az első látásra bonyolultnak tűnő rengeteg kötelet, csörlőt és többfajta vitorlát.

Képesítés: kedvtelési célú vitorlás kishajó vezető engedély

109 980 Ft 89 990 Ft

A motorcsónak tanfolyam elvégzését követően lóerőkorlátozás nélkül vezethetsz Európa belvízein motorcsónakot, motoros hajót, yachtot, jetski-t és elektromos hajót maximum 20 méteres hajóhosszig, lóerőkorlátozás nélkül! A tanfolyam végére megtanulod a belvizi hajózás alapjait, ha a Dunán, Tiszán vagy más belvízen, folyón szeretnél kisgéphajót vezetni.

Képesítés: kedvtelési célú kisgéphajó vezető engedély

69 990 Ft 49 990 Ft

A tengeri hajóvezetői tanfolyamunk során felkészítünk a horvát “B” kategóriás tengeri vizsgára. A megszerzett jogosítvány örök és nemzetközi érvényű, a partvonaltól 12 tengeri mérföld távolságig maximum 30 bruttó regiszter tonna vízkiszorítású vitorlás és motoros hajók vezetésére jogosít fel 20 méter hajóhosszig.

Képesítés: horvát “B” kategóriás tengeri jogosítvány

124 990 Ft 109 990 Ft

A kezdő vizijártassági tanfolyam egyedülálló módon kínál online vizijártassági tanfolyamot azok számára, akiket érdekel a hajózás (legyen az belvízi, tengeri, folyami vagy balatoni vitorlázás) és szeretnének megismerni a hajózás alapjait. A tanfolyam végére megtanulod egy hajó részeit, egy hajó felszerelését, megismered a szélrózsát és a szélirányokat, valamint a vitorlázás elméletét.

24 990 Ft 14 990 Ft

Az összetett kedvtelési célú vitorlás ÉS kisgéphajó (motorcsónak) tanfolyam magában foglalja a Kezdő vitorlás tanfolyam és a Motorcsónak jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyamot. A képzés az alapoktól indul, így ajánljuk mindenkinek aki most ismerkedik a vitorlázással és hajózással és azoknak is, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal. Az összetett tanfolyam végére tanulóink megtanulják a vitorlázás és motor hajózás elméleti alapjait és az első látásra bonyolultnak tűnő rengeteg kötelet, csörlőt és többfajta vitorlát könnyedén, készség szinten kezelni.

Képesítés: kedvtelési célú vitorlás kishajó és kisgéphajó vezetői engedély

179 980 Ft 109 990 Ft